• خانه
  • بلاگ
تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه

نکات مهمی که درباره تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه وجود دارد

ترکیه یکی از کشور هایی است که ایرانیان علاقه بسیاری برای مهاجرت و اقامت در این کشور دارند.  روابط بین کشور ایران و ترکیه روابط خوبی است و این نیز باعث می شود که مهاجرت به این کشور راحت تر صورت بگیرد. آشنایی با تفاوت اقامت و شهروندی در ترکیه برای افرادی که به دنبال مهاجرت به ترکیه هستند ضروری است.

آشنایی با کشور ترکیه و زندگی در آن

ترکیه کشوری است که به دلیل همسایگی با ما اشتراکات زیادی در فرهنگ دارد و دلیل همسایگی با کشورهای اروپایی زندگی در ترکیه ترکیبی از سبک اروپایی و آسیایی است یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت ایرانیان است. دریافت اقامت ترکیه مزیت های زیادی دارد از جمله تمدید کردن راحت اقامت، خرید ملک، دریافت حقوق بیشتر از ایران، تحصیل در دانشگاه ها و مدارس با کیفیت و … .

ویزا برای ورود به ترکیه     ویزا برای ورود به ترکیه                                                     

ویزا برای ورود به ترکیه مجوزی است که با دریافت آن، می توان به خاک ترکیه وارد شد. ایرانیان برای اقامت در ترکیه تا 90 روز به عنوان توریست نیازی به دریافت ویزا ندارند ولی برای انجام کار یا تحصیل در خاک ترکیه باید ویزای کار یا ویزای تحصیل دریافت کنند. برای دریافت ویزای ترکیه لازم است که شما اطلاعات کامل در مورد تفاوت اقامت و شهروندی در ترکیه را داشته باشید.

اقامت در ترکیه چیست؟

اینکه چگونه می توان اقامت گرفت از جمله مسائلی است که برای افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند مطرح می شود. بعد از اینکه شما ویزای ترکیه را دریافت کردید و به کشور ترکیه وارد شدید شما دارای اقامت ترکیه هستید و دیگر مجوز های لازم برای اقامت شما بسته به نوع ویزا برای شما صادر می شود.

در اینجا شما باید از تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه کامل اطلاع داشته باشید و مناسب با هدف خود ویزا را درخواست بدهید. اقامت در ترکیه به دو صورت است. یکی اقامت موقت مثلاً یک سال و دیگری اقامت دائم است و شما می توانید بدون هیچ گونه محدودیت زمان در کشور ترکیه اقامت داشته باشید. 

درباره اخذ شهروندی در ترکیه بیشتر بدانید

شهروندی ترکیه چیست؟ شهروندی ترکیه چیست؟ 

تعداد زیادی از افرادی که قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارند می خواهند بدانند که چگونه می توان اقامت شهروندی گرفت و از حقوقی مانند خود شهروندان ترکیه برخوردار شد. زمانی که شما بتوانید پاسپورت ترکیه دریافت کنید دیگر هیچ تفاوتی بین شما و دیگر شهروندان ترکیه ای وجود نخواهد داشت و شما بدون هیچ گونه محدودیتی می توانید در این کشور تحصیل کنید و به کار بپردازید.

درباره خرید آپارتمان در استانبول بیشتر بدانید

دریافت شهروندی ترکیه

در سال 2001 بر اساس ماده 66 قانون اساسی ترکیه همه افرادی که با مجوز شهروندی به دولت ترکیه پیوسته اند به عنوان یک شهروند ترک به حساب می آیند. بر اساس قانون، شخصی که از یک مادر یا پدر ترک متولد شود یا یا با یک فرد ترک ازدواج کند شهروند ترکیه محسوب می شود. علاوه بر این روش ها دریافت شهروندی ترکیه روش های دیگری نیز دارد تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه در بحث محدودیت های یک فرد در انجام کارها و خدماتی است که می تواند انجام دهد یا دریافت کند. افرادی که تابعیت این کشور را دریافت کنند پاسپورت ترکیه را دارند که یکی از با ارزش ترین پاسپورت های دنیا است.

افرادی که شهروندی ترکیه را دارند امکان استفاده از امکانات و خدمات درمانی ترکیه را دارند، حقوق بازنشستگی دریافت می کنند، می توانند تحصیل رایگان داشته باشند و هم چنین از کمک هزینه های تحصیلی می توانند استفاده کنند و امکان استخدام شدن در کارهای تمام وقت را داشته باشند. یکی از تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه و یک مزیت مهم شهروندی دریافت گذرنامه معتبر ترکیه است که با آن امکان سفر به 53 کشور را بدون دریافت ویزا دارید.

تفاوت اقامت با شهروندی در ترکیهتفاوت اقامت با شهروندی در ترکیه

دریافت اقامت در ترکیه طبق قوانین اقامت است و طبق آنچه بالاتر گفته شد اگر کسی بخواهد بیشتر از 90  روز در ترکیه بماند باید به دنبال دریافت اقامت باشد. این اقامت ها از یک سال شروع می شوند و در صورت نیاز باید تمدید شوند.

تفاوت اقامت و شهروندی ترکیه در این است که شهروند ترکیه دارای یک جایگاه حقوقی و کاملاً رسمی در این کشور است که تابعیت این کشور را می تواند دریافت کند و گذرنامه معتبر ترکیه را داشته باشد. از همه ی این موارد مهم تر داشتن حقوقی است که بر اساس قانون اساسی تضمین شده است. مانند رای دادن. یکی از راحت ترین روش های دریافت شهروندی ترکیه خرید ملک در استانبول به ارزش 400 هزار دلار است.شما میتوانید با کارشناسان ما در املاک پوریا تماس بگیرید تا شما را به بهترین نحوه در رابطه با خرید ملک در ترکیه راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه